Check de Facebook pagina voor recente projecten. 

website ontwerp godviece

flyer ontwerp lammetjespop

 

Drukwerk verzorgen

Ik verzorg drukwerk voor tal van creaties. Denk hierbij aan covers, visitekaartjes, flyers, banners, autobestickering, bedrukkingen van promotiemiddelen en relatie geschenken. Zijn mijn ontwerpen af en bent u tevreden dan kan het drukwerk worden verzorgd. Ik kies hierbij voor kwalitatief hoogstaande en ervaren drukkers met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De afhandeling van het drukwerk kan ik voor u verzorgen.  

 

 

grafisch ontwerp stoerwonenenzo

grafisch ontwerp voor kids

portret design

 

flyer design kaagee creatieve oplossingen

 

banner, flyer burenco

 

Grafisch ontwerp

Waar gaat het om bij het maken van een grafisch ontwerp? De verschillende stappen die een grafisch ontwerper maakt in vogelvlucht. Allereerst, er moet natuurlijk lijn in je ontwerp zitten. Met lijnen kan je de ruimte verdelen en zorg je ervoor dat je het oog van een klant naar een specifieke locatie kan leiden.

Zijn de lijnen goed uitgezet? Dan kan je gaan kijken naar de kleuren die je voor je ontwerp nodig denkt hebben. Met kleuren bepaal je de sfeer van een ontwerp en het verhaal wat je met het ontwerp wilt gaan vertellen.

Tevreden? De volgende stap is de vormgeving. In principe is alles een vorm. Het gaat erom de balans te vinden in de vormen die gezamenlijk een nieuw grafische geheel moeten gaan vormen. Naast de gebruikte ruimte is eigenlijk de niet gebruikte ruimte minstens net zo belangrijk. Dit maakt net zo goed deel uit van de grafische afbeelding.

Het ontwerp mist alleen nog wat diepte? Daarvoor maken we gebruik van textuur. Hiermee kan je elementen in je ontwerp benadrukken of juist naar de achtergrond brengen. Dit zorgt voor meer diepte. Om het gevoel of de uitstraling van de afbeelding nog extra kracht bij te zetten, maak je gebruik van tekstontwerp, ook wel typografie genoemd. Tekst kan je op verschillende manieren stylen en kan een sfeer nadrukkelijk beinvloeden.

Ben je tevreden tot dusver, dan is het verstandig te kijken naar de schaalgrootte, zit er juiste balans in de verhoudingen van de verschillende grafische elementen? Kleur, lijn, ruimte, diepte, tekst, vormen, textuur, schaalgrootte, alles staat in dienst van het  einddoel, een harmonieus geheel. Een goed grafisch design is goed wanneer ieder element een functie heeft. Minder is meer.

logo design vvs

vreeken_voetverzorging_website

website ontwerp stoerwonenenzo

banner, flyer burenco

banner, logo sealiti