• KLIK HIER voor vertrouwen Open or Close

  Vertrouwen

  Het toverwoord is vertrouwen. Jij weet wat je kan, maar hoe maak je dit aan anderen duidelijk? Dat is natuurlijk een geleidelijk proces, waarbij vooral mond-tot-mondreclame van groot belang is. Maar wat als je nog niet zover bent? Hoe kan ik dit proces dan een handje helpen?  Ik geloof in de kracht en uitstraling van eenvoud en authenticiteit. Dat vergt lef en het vermogen ook buiten de kaders te denken. Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen webdesign en grafische toepassingen, maar laat mij niet (af)leiden door trends. U staat namelijk aan de basis van uw succes, dat is de trend die ik volg en daar zet ik mij voor in. Dit is het uitgangspunt in al mijn grafische ontwerpen en web design. Echtheid geeft klanten vertrouwen. Misschien is dat anders dan anders. Past het echter goed bij uw verhaal, dan maakt het u uniek. En dat maakt u speciaal, juist ook bij klanten. 

Vertrouwen kaagee creatieve oplossingen

 • KLIK HIER voor Transparantie Open or Close

  Transparantie

  Wie bent u, wat doet u, met welke methode gaat u te werk? Allemaal vragen die bij uw klanten leven. Tuurlijk kan dit worden uitgelegd in een onderling gesprek, maar niet iedereen pakt makkelijk de telefoon op. Transparantie helpt potentiële klanten over de drempel. Graag kijk ik dan ook samen met u hoe we dit op een goede manier uit kunnen werken. Transparantie hangt nauw samen met vertrouwen. Een klant die u niet kent zoekt naar informatie om hem of haar dit vertrouwen te geven. Zij zoeken houvast. Het is belangrijk dit dan ook te bieden. Wees reeël, geef aan waar uw sterke punten liggen. Waarin maakt u het onderscheid? Hoe kijkt u tegen bepaalde dingen aan. Transparantie uit zich niet alleen in tekst en woorden, ook het grafische ontwerp draagt hieraan mee. Is er balans? Klopt het verhaal met de huisstijl tot in de details? Details kunnen veel tijd kosten, maar zijn zeker de moeite waard. Hierin kan het verschil worden gemaakt. 

Transparantie kaagee creatieve oplossingen

 • KLIK HIER voor tekst en foto's Open or Close

  Tekst en foto's

  Als uitgangspunt levert u zelf de tekst en foto's aan voor uw web design of drukwerk ontwerpen. U kunt er echter ook voor kiezen dit door mij te laten verzorgen. Hiervoor gaan we met elkaar in gesprek, zodat ik uw wensen en doelstellingen op een goede manier voor het voetlicht kan brengen. Tekst en foto's zorgen gezamenlijk met de ontwerpen voor een heldere boodschap, zodat uw gevoel en authenticiteit naar uw klanten overkomt. 

tekstfotos kaagee creatieve oplossingen

 • KLIK HIER voor Overzicht Open or Close

  Overzicht

  Dit speelt een vitale rol bij uw huisstijl. In feedback heb ik ervaren dat dit erg gewaardeerd wordt bij klanten. Dat is fijn om te horen, maar zeker geen toeval. In drukwerk ontwerpen is het makkelijker de balans te vinden en houden. In web design ligt dit vaak toch anders. U zult dit ongetwijfeld ook zelf ervaren hebben. U heeft een vraag en zoekt de informatie op google wat een aantal zoekresultaten oplevert. Uit deze resultaten opent u een willekeurige website. Vaak wordt er enorm veel informatie gegeven waardoor u het overzicht verliest. U bent echter niet van plan alles te lezen, met als gevolg dat u al snel afhaakt. Jammer, maar helaas. Waarom wordt dit dan toch zo vaak gedaan in web design? Het antwoord: Ranking oftewel hoe hoog sta je in de zoekresultaten. Dit is een belangrijk gegeven , maar wordt vaak niet juist ingezet. Google beloond informatie. Dit betekent echter niet dat het verstandig is uw web design te overspoelen met informatie. Dit kan namelijk in grote mate ten koste gaan van de overzichtelijkheid. Ik zoek het beste van beide werelden, door slimme oplossingen toe te passen. Uw website voorzien van ruime informatie, maar deze zoveel mogelijk te koppelen aan grafische iconen en toepassingen. Dit stuurt uw klanten in één oogopslag in de juiste richting en zo biedt u hen de keuze wat ze wel en niet willen lezen. Ook hierbij is het van belang te kijken wie de klant is en hoe hij/zij zich gedraagt. Voor een webshop is een hoge ranking bijvoorbeeld van groter belang dan een schildersbedrijf, waar de nadruk veel meer ligt op een betrouwbare en kundige uitstraling. De ranking wordt uiteindelijk bepaald door het aantal unieke bezoekers dat uw website bezoekt. En de grootste en doorslaggevende factor hierin blijft uiteindelijk toch de doodnormale mond-tot-mondreclame. Dit is een belangrijk basisprincipe, waar ik mijn ontwerpen, logo, huisstijl en webdesign op baseer. Het is van belang dat uw kernkwaliteiten, goed, helder en duidelijk naar voren komen. Informatie op een presenteerblaadje.

overzicht kaagee creatieve oplossingen

 • KLIK HIER voor out of the box denken Open or Close

  Out of the box denken

  Omdenken, aanpassen, soms links gaan als de rest rechts gaat. Volg je een trend of start je een trend? Het vergt lef en durf om van het geijkte pad af te stappen. Het ontwerp zal natuurlijk wel een meerwaarde moeten vormen. Samen met u ga ik op zoek naar manieren om op een positieve en heldere manier de aandacht te trekken van uw potentiële klanten. Ik kan wel zeggen dat ik een echte out of the box denker ben. Ik denk in mogelijkheden en daar pas ik mijn (web) designs op aan. Tuurlijk kan je in een gestart proces tegen beperkingen aanlopen, maar vaak blijken juist deze beperkingen de geboorte van weer nieuwe ideeën, (web) designs en oplossingen in te luiden. Welke richting we ook opgaan, er is dus altijd een geschikte oplossing te vinden. Het glas is half vol en een oplossing niet ver verwijderd. Dit maakt het vak van grafisch en web ontwerper interessant voor mij. Met creativeit kan je alle kanten op. 

outofthebox denken kaagee creatieve oplossingen

 • KLIK HIER voor de bron van uw succes Open or Close

  U bent de chefkok van uw succes


  Waarom faalt de één en wordt de ander een succesverhaal met hetzelfde idee/product/dienst? Is dat Geluk? Misschien, gedeeltelijk. Wat maakt dan het verschil? Uitstraling is een belangrijk gegeven. En dat gaat verder dan een mooi grafisch ontwerp danwel web design. Een mooi ontwerp kan mensen over de streep trekken, zeker. Maar als uw huisstijl niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan kan dat voor misverstanden zorgen. Dat is zonde en dat willen we niet. Anders gezegd; Ook al ziet tomatensoep er hetzelfde uit als bij de concurrenten, er zit toch een verschil in smaak, structuur, versheid. Dat verschil maak jij, jij bent immers de chefkok. Dat maakt jouw tomatensoep anders dan die van uw concurrenten. Dat is de trots en liefde die u in uw product stopt. Nu is het zaak dat u uw klanten in uw passie mee kan nemen. Ik wil uw product of dienst proeven, ik wil weten wat u belangrijk vindt. Met die informatie kan ik vervolgens aan de slag om met mijn ontwerpen de juiste uitstraling neer te zetten, zodat zoekende potentiële klanten u vinden op de kwaliteit die u levert. Ik wil u helpen uw potentiële klanten te triggeren uw soep een kans te geven. De daaruit volgende bestellingen neemt u vervolgens zelf op.  

logo design chefkok

 • KLIK HIER voor Heldere Communicatie Open or Close

  Heldere Communicatie

  Goede communicatie draait om afspraken maken en deze na te komen op een kundige en heldere manier. Ik wil u op de hoogte houden van de ontwikkeling van uw web design of grafische ontwerp, zodat we op één lijn blijven. Dit voorkomt misverstanden. Daarom ga ik graag met u in gesprek, in persoon, telefonisch of per mail, zodat we gezamenlijk tot een plan van aanpak kunnen komen. Zo komen we tot goede afspraken. Deze werk ik verder uit en zal ik schriftelijk aan u bevestigen. Ook gedurende de werkzaamheden blijven we in contact zodat u altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

helderecommunicatie kaagee creatieve oplossingen

 • KLIK HIER voor de kosten? Open or Close

  Wat zijn de kosten?

  Dit is een belangrijke en veel gestelde vraag. Wat is de totaal prijs van een logo, complete huisstijl of web design? Het antwoord hangt totaal af van uw wensen en uw budget. Maatwerk vereist dit. Ik kan uw wel een basispakket aanbieden wat voordeliger geprijst is. Dit is dusdanig opgebouwd dat het pakket nu en in de toekomst, makkelijk is uit te breiden. Bekijk de video voor meer informatie. Wilt u meer dan de basis? Ik denk graag met u mee, neem contact met mij op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

kosten website en grafisch ontwerp