Computerhulp aan huis

Alblasserdam

 

Heeft u problemen met uw computer of ander digitaal apparaat?

computerhulp design

 

Bent u niet opgegroeid met de computer, maar wilt u de basis leren

Werkzaamheden computerhulp aan huis

 • Opschonen van uw computer, tablet, etc.
 • Instellen van programma's
 • Uw oude computer nieuw leven inblazen (indien mogelijk)
 • Het beveiligen van uw computer
 • De prestaties van uw computer verbeteren
 • Problemen met de printer of scanner
 • Problemen met internet en verbinding
 • Opstartproblemen
 • Instellen van tv, mobiel, dvd-spelers en andere digitale apparaten
 • instructiecursus basisvaardigheden digitale apparaten
 • Ik kan u ook adviseren over het materiaal

computerhulp aan huis Alblasserdam

Waarom computerhulp aan huis?

We leven in een technische tijd en de ontwikkelingen gaan snel. Het kan een hele opgave zijn alle ontwikkelingen bij te houden. Zeker als je hier niet mee bent opgegroeid, kan het lastig zijn dit onder de knie te krijgen. Op dat gebied kan ik u computerhulp bieden.

Heeft u problemen met uw computer, telefoon, tablet of een ander digitaal apparaat? Neemt u dan contact met mij op via mail of telefoon. Na uitleg van uw probleem kan ik een inschatting maken van het probleem en bij u langs komen om het probleem op te lossen.

Ik werk vanuit de regio Ablasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Nieuw lekkerland, Papendrecht en Oud Alblas. Ik ben zelf woonachtig in Alblasserdam wat mij in staat stelt een snelle en kwalitatieve service te leveren.

 

computerhulp en andere digitale apparaten

 

Als kind kwam ik voor het eerst in aanraking met computers en technologie. Ik heb mijn technische vaardigheden steeds meer ontwikkeld en kan dan ook wel zeggen dat ik er handig in ben. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Zowel in mijn werkzaamheden, thuis als op vrijwilligersgebied voor ouderen, kinderen en gehandicapten. Mijn advies wordt vaak gevraagd. Ik haal mijn plezier en voldoening uit het oplossen van problemen en het op weg helpen van mensen. Het gaat mij niet enkel om het oplossen van deze problemen, maar ook om een duidelijke en heldere uitleg van de uiteindelijke oplossing. Daarvoor is het aanbieden van computerhulp aan huis ideaal. 

Misschien wilt u graag leren hoe u op internet aankopen moet doen, maar weet u niet hoe dit werkt. Misschien springen er vragen of teksten in het beeldscherm van uw computer, tablet of telefoon,  waar u het antwoord niet op weet. En al die afstandbedieningen voor de televisie, hoe werken die toch?

Naast het oplossen van uw computer problemen, kan ik ook uitleg geven over verscheidene computerprogramma's en over hoe apps op uw tablet werken. Ik kan u leren hoe u bijvoorbeeld uw accounts moet instellen, hoe de instellingen werken, hoe u online kunt bankieren, waar u op moet letten op het gebied van veiligheid en viruspreventie. Alles op een rustige, geduldige en eenvoudige manier in uw eigen huis, zodat u de benodige basisvaardigheden zich op een ontspannen manier eigen kunt maken.

 

De kosten van computerhulp aan huis

Ik reken € 10,- per kwartier, met een minimum van 2 kwartier. Dit werkt voor beide kanten prettig. U betaald voor de oplossing en het geeft mij de mogelijkheid flexibel te zijn voor u. Ik hanteer daarbij overigens de stelregel: niet tevreden, geen betaling. Ik sta voor een goede service en wil u graag in vertrouwen tegemoet treden. Voorrijkosten reken ik alleen buiten Alblasserdam (Nieuw lekkerland, Papendrecht, Oud Alblas, Hendrik Ido Ambacht, Kinderdijk) en zijn € 8 per bezoek. Prijs voor particulieren inclusief BTW, voor bedrijven Exclusief BTW.Vraag naar de voorwaarden. 

  

Interesse in computerhulp aan huis? Neem contact op