Web design, grafische ontwerpen en computerhulp vanuit regio Alblasserdam; Welkom bij Kaagee

Kevin Gaal is mijn naam. Kaagee is geboren uit mijn initialen. Spreektaal wel te verstaan. Ik lever creatieve oplossingen op het gebied van web design, logo en huisstijl ontwerp, portret ontwerp en het optimaliseren van websites vanuit de regio Alblasserdam. Met mijn ontwerpen wil ik u op de kaart zetten, uw gevoel en eigenheid terug laten komen in een uniek grafische of web design. Optimaal, gebruiksvriendelijk en tegen een betaalbare prijs. Naast mijn web design en grafische ontwerpen verzorg ik tevens computerhulp aan huis in Alblasserdam en omstreken om uw computer problemen snel en flexibel op te lossen. Ik nodig u graag uit een kijkje te nemen op mijn website. Zo krijgt u een betere indruk van wat ik voor u kan betekenen. In de onderstaande afbeelding ziet u een grafische weergave van de onderwerpen op deze website. Veel elementen op de website zijn klikbaar en worden eventueel met pijlen benadrukt.

logo kaagee design

Grafisch ontwerp, webdesign en computerhulp

Webdesign, interactief en persoonlijk?

U wilt dat uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. Klanten willen steeds sneller en makkelijker een keuze kunnen maken. In mijn ontwerpen wordt hier rekening gehouden. In snelheid, vindbaarheid en interactie met video, geluid en vormgeving. Detailwerk dat u vooruit brengt. En alles voor een schappelijke prijs (zie video). 

BEKIJK DE VIDEOS OVER WEBDESIGN HIER


 

grafische en website diensten kaagee

Welke diensten kan ik u leveren?

Ik lever mijn diensten zowel particulier als zakelijk, van organisatie tot eenmanszaak, opererend vanuit regio Alblasserdam. Klik in het menu op de link "zakelijk" en "particulier" voor een weergave van de mogelijkheden. Ook het Kaagee logo is klikbaar met voorbeelden van mijn werk. 

MIJN WERK: LEES VERDER


 

webdesign, grafisch design, drukwerk

Web design, logo of huisstijl laten maken?

Een origineel en mooi web design die uw bedrijf op de kaart zet? U wilt uw onderneming een nieuwe huisstijl aanmeten? Er moet nog een logo gemaakt worden? In dit menu leg ik u graag uit hoe ik te werk ga en zijn bovendien een aantal voorbeelden van ontwerpen te bekijken. 

WEB DESIGN EN GRAFISCH ONTWERP: LEES VERDER


 

Uitgangspunten bij uw web design, logo, huisstijl, portret ontwerp?

Voor het verkrijgen van een mooi web design en grafische ontwerpen ligt de focus op overzicht, heldere communicatie en het vangen van uw eigenheid en boodschap.Een goed design straalt uit waar u voor staat en heeft aantrekkingskracht. Het moet een beleving zijn. Ik kan u helpen dit gevoel over te brengen met mijn ontwerpen. 

DENKWIJZE: LEES VERDERKaagee Solutions Huisstijl

Op zoek naar een nieuwe huisstijl?

Uw logo, brochures, flyers, visitekaartjes, briefpapier, autobestickering, relatiegeschenken en website allen ontworpen in een frisse en eenduidige stijl? In het menu logo & huisstijl ziet u een voorbeeld van zo'n huisstijl weergegeven. Geef ook uw bedrijf de juiste uitstraling. 

LOGO EN HUISSTIJL: LEES VERDER


 


Kaagee Solutions computerhulp

 

 

Computerhulp aan huis?

Heeft u problemen met uw computer, laptop of andere digitale apparaten? Of bent u er gewoon niet zo handig mee? In de regio Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Kinderdijk bied ik u computerhulp aan huis. Ik kom bij u langs en los het probleem ter plekke op. Misschien moet uw computer worden opgeschoond, is deze niet meer goed beveiligd of heeft uw computer opstartproblemen? Ik help u graag verder. Kan ik geen oplossing vinden? Geen oplossing = geen betaling. Bekijk de mogelijkheden in het menu computerhulp.  

COMPUTERHULP: LEES VERDER


 

 

contactweb

 

Heeft u vragen, interesse?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Beschrijf uw vragen of wensen in een mailbericht of via het contactformulier. Ik ben ook telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 06-40487409. Heeft u een speciaal verzoek? Uiteraard kunt u bij mij een vrijblijvende offerte aanvraag doen. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden. Dit verplicht u in beginsel tot niets.


 

 

Kaagee Solutions Facebook

 

 

 

Reacties en meest recente projecten?

Bekijk de facebook pagina voor mijn meest recente ontwerp en webdesign projecten en laat eventueel een reactie achter.