Computerhulp aan huis

Alblasserdam

 

Heeft u problemen met uw computer of ander digitaal apparaat?

Vertrouwen kaagee creatieve oplossingen

Transparantie kaagee creatieve oplossingen

 

 

Check de Facebook pagina voor recente projecten. 

tekstfotos kaagee creatieve oplossingen

website ontwerp godviece

flyer ontwerp lammetjespop

 

Drukwerk verzorgen

Ik verzorg drukwerk voor tal van creaties. Denk hierbij aan covers, visitekaartjes, flyers, banners, autobestickering, bedrukkingen van promotiemiddelen en relatie geschenken. Zijn mijn ontwerpen af en bent u tevreden dan kan het drukwerk worden verzorgd. Ik kies hierbij voor kwalitatief hoogstaande en ervaren drukkers met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De afhandeling van het drukwerk kan ik voor u verzorgen.  

 

 

grafisch ontwerp stoerwonenenzo

grafisch ontwerp voor kids

computerhulp design

 

overzicht kaagee creatieve oplossingen

outofthebox denken kaagee creatieve oplossingen

portret design

 

flyer design kaagee creatieve oplossingen

 

logo design chefkok

Bent u niet opgegroeid met de computer, maar wilt u de basis leren

logo kaagee design

 

Grafisch ontwerp

Waar gaat het om bij het maken van een grafisch ontwerp? De verschillende stappen die een grafisch ontwerper maakt in vogelvlucht. Allereerst, er moet natuurlijk lijn in je ontwerp zitten. Met lijnen kan je de ruimte verdelen en zorg je ervoor dat je het oog van een klant naar een specifieke locatie kan leiden.

Zijn de lijnen goed uitgezet? Dan kan je gaan kijken naar de kleuren die je voor je ontwerp nodig denkt hebben. Met kleuren bepaal je de sfeer van een ontwerp en het verhaal wat je met het ontwerp wilt gaan vertellen.

Tevreden? De volgende stap is de vormgeving. In principe is alles een vorm. Het gaat erom de balans te vinden in de vormen die gezamenlijk een nieuw grafische geheel moeten gaan vormen. Naast de gebruikte ruimte is eigenlijk de niet gebruikte ruimte minstens net zo belangrijk. Dit maakt net zo goed deel uit van de grafische afbeelding.

Het ontwerp mist alleen nog wat diepte? Daarvoor maken we gebruik van textuur. Hiermee kan je elementen in je ontwerp benadrukken of juist naar de achtergrond brengen. Dit zorgt voor meer diepte. Om het gevoel of de uitstraling van de afbeelding nog extra kracht bij te zetten, maak je gebruik van tekstontwerp, ook wel typografie genoemd. Tekst kan je op verschillende manieren stylen en kan een sfeer nadrukkelijk beinvloeden.

Ben je tevreden tot dusver, dan is het verstandig te kijken naar de schaalgrootte, zit er juiste balans in de verhoudingen van de verschillende grafische elementen? Kleur, lijn, ruimte, diepte, tekst, vormen, textuur, schaalgrootte, alles staat in dienst van het  einddoel, een harmonieus geheel. Een goed grafisch design is goed wanneer ieder element een functie heeft. Minder is meer.

logo design vvs

vreeken_voetverzorging_website

website ontwerp stoerwonenenzo

banner, flyer burenco

banner, logo sealiti

contactinformatiegegevens

helderecommunicatie kaagee creatieve oplossingen

kosten website en grafisch ontwerp

×

Fout

Categorie niet gevonden

Webdesign, interactief en persoonlijk?

U wilt dat uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. Klanten willen steeds sneller en makkelijker een keuze kunnen maken. In mijn ontwerpen wordt hier rekening gehouden. In snelheid, vindbaarheid en interactie met video, geluid en vormgeving. Detailwerk dat u vooruit brengt. En alles voor een schappelijke prijs (zie video). 

BEKIJK DE VIDEOS OVER WEBDESIGN HIER


 

grafische en website diensten kaagee

Welke diensten kan ik u leveren?

Ik lever mijn diensten zowel particulier als zakelijk, van organisatie tot eenmanszaak, opererend vanuit regio Alblasserdam. Klik in het menu op de link "zakelijk" en "particulier" voor een weergave van de mogelijkheden. Ook het Kaagee logo is klikbaar met voorbeelden van mijn werk. 

MIJN WERK: LEES VERDER


 

webdesign, grafisch design, drukwerk

Web design, logo of huisstijl laten maken?

Een origineel en mooi web design die uw bedrijf op de kaart zet? U wilt uw onderneming een nieuwe huisstijl aanmeten? Er moet nog een logo gemaakt worden? In dit menu leg ik u graag uit hoe ik te werk ga en zijn bovendien een aantal voorbeelden van ontwerpen te bekijken. 

WEB DESIGN EN GRAFISCH ONTWERP: LEES VERDER


 

werkwijze kaagee creatieve oplossingen

Uitgangspunten bij uw web design, logo, huisstijl, portret ontwerp?

Voor het verkrijgen van een mooi web design en grafische ontwerpen ligt de focus op overzicht, heldere communicatie en het vangen van uw eigenheid en boodschap.Een goed design straalt uit waar u voor staat en heeft aantrekkingskracht. Het moet een beleving zijn. Ik kan u helpen dit gevoel over te brengen met mijn ontwerpen. 

DENKWIJZE: LEES VERDERKaagee Solutions Huisstijl

Op zoek naar een nieuwe huisstijl?

Uw logo, brochures, flyers, visitekaartjes, briefpapier, autobestickering, relatiegeschenken en website allen ontworpen in een frisse en eenduidige stijl? In het menu logo & huisstijl ziet u een voorbeeld van zo'n huisstijl weergegeven. Geef ook uw bedrijf de juiste uitstraling. 

LOGO EN HUISSTIJL: LEES VERDER


 


Kaagee Solutions computerhulp

 

 

Computerhulp aan huis?

Heeft u problemen met uw computer, laptop of andere digitale apparaten? Of bent u er gewoon niet zo handig mee? In de regio Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Kinderdijk bied ik u computerhulp aan huis. Ik kom bij u langs en los het probleem ter plekke op. Misschien moet uw computer worden opgeschoond, is deze niet meer goed beveiligd of heeft uw computer opstartproblemen? Ik help u graag verder. Kan ik geen oplossing vinden? Geen oplossing = geen betaling. Bekijk de mogelijkheden in het menu computerhulp.  

COMPUTERHULP: LEES VERDER


 

 

contactweb

Werkzaamheden computerhulp aan huis

  • Opschonen van uw computer, tablet, etc.
  • Instellen van programma's
  • Het beveiligen van uw computer
  • De prestaties van uw computer verbeteren
  • Problemen met de printer of scanner
  • Problemen met internet en verbinding
  • Opstartproblemen
  • Instellen van tv, mobiel, dvd-spelers en andere digitale apparaten
  • instructiecursus basisvaardigheden digitale apparaten
  • Ik kan u ook adviseren over het materiaal

 

Heeft u vragen, interesse?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Beschrijf uw vragen of wensen in een mailbericht of via het contactformulier. Ik ben ook telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 06-40487409. Heeft u een speciaal verzoek? Uiteraard kunt u bij mij een vrijblijvende offerte aanvraag doen. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden. Dit verplicht u in beginsel tot niets.


computerhulp aan huis Alblasserdam

 

 

Kaagee Solutions Facebook

 

 

 

Reacties en meest recente projecten?

Bekijk de facebook pagina voor mijn meest recente ontwerp en webdesign projecten en laat eventueel een reactie achter. 


 

Waarom computerhulp aan huis?

We leven in een technische tijd en de ontwikkelingen gaan snel. Het kan een hele opgave zijn alle ontwikkelingen bij te houden. Zeker als je hier niet mee bent opgegroeid, kan het lastig zijn dit onder de knie te krijgen. Op dat gebied kan ik u computerhulp bieden.

Heeft u problemen met uw computer, telefoon, tablet of een ander digitaal apparaat? Neemt u dan contact met mij op via mail of telefoon. Na uitleg van uw probleem kan ik een inschatting maken van het probleem en bij u langs komen om het probleem op te lossen.

Ik werk vanuit de regio Ablasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Nieuw lekkerland, Papendrecht en Oud Alblas. Ik ben zelf woonachtig in Alblasserdam wat mij in staat stelt een snelle en kwalitatieve service te leveren.

 

computerhulp en andere digitale apparaten

 

Als kind kwam ik voor het eerst in aanraking met computers en technologie. Ik heb mijn technische vaardigheden steeds meer ontwikkeld en kan dan ook wel zeggen dat ik er handig in ben. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Zowel in mijn werkzaamheden, thuis als op vrijwilligersgebied voor ouderen, kinderen en gehandicapten. Mijn advies wordt vaak gevraagd. Ik haal mijn plezier en voldoening uit het oplossen van problemen en het op weg helpen van mensen. Het gaat mij niet enkel om het oplossen van deze problemen, maar ook om een duidelijke en heldere uitleg van de uiteindelijke oplossing. Daarvoor is het aanbieden van computerhulp aan huis ideaal. 

Misschien wilt u graag leren hoe u op internet aankopen moet doen, maar weet u niet hoe dit werkt. Misschien springen er vragen of teksten in het beeldscherm van uw computer, tablet of telefoon,  waar u het antwoord niet op weet. En al die afstandbedieningen voor de televisie, hoe werken die toch?

Naast het oplossen van uw computer problemen, kan ik ook uitleg geven over verscheidene computerprogramma's en over hoe apps op uw tablet werken. Ik kan u leren hoe u bijvoorbeeld uw accounts moet instellen, hoe de instellingen werken, hoe u online kunt bankieren, waar u op moet letten op het gebied van veiligheid en viruspreventie. Alles op een rustige, geduldige en eenvoudige manier in uw eigen huis, zodat u de benodige basisvaardigheden zich op een ontspannen manier eigen kunt maken.

 

De kosten van computerhulp aan huis

Ik reken € 7 per kwartier, met een minimum van 2 kwartier. Dit werkt voor beide kanten prettig. U betaald voor de oplossing en het geeft mij de mogelijkheid flexibel te zijn voor u. Ik hanteer daarbij overigens de stelregel: niet tevreden, geen betaling. Ik sta voor een goede service en wil u graag in vertrouwen tegemoet treden. Voorrijkosten reken ik alleen buiten Alblasserdam (Nieuw lekkerland, Papendrecht, Oud Alblas, Hendrik Ido Ambacht, Kinderdijk) en zijn € 5 per bezoek. Vraag naar de voorwaarden. 

  

Interesse in computerhulp aan huis? Neem contact op